Rode Kruis-Vlaanderen helpt helpen. Bloed inzamelen is een van onze kernopdrachten. Dagelijks proberen we mensen te overtuigen om bloed, plasma of bloedplaatjes te doneren. Hoe vroeger iemand de eerste stap zet, hoe groter de kans wordt dat we hem kunnen overtuigen te blijven doneren. En als je dan een bende jonge enthousiaste studenten vol enthousiasme ziet, dan is het evident dat je hen alle ondersteuning biedt die je kan geven. Samen met de studenten gaan we ervoor. De studenten zorgen voor de promo en de nazorg, het Rode Kruis voor de medische omkadering en afname.


Veel organisaties hebben de laatste jaren grote hoeveelheden data verzameld. En dat zal de komende jaren enkel nog maar toenemen. Slechts enkelen zijn er tot nu toe in geslaagd om daar echte toegevoegde waarde uit te halen. Datashift weet hoe je dit anders moet aanpakken. Zij helpen organisaties op een andere manier met data om te gaan. Datashift helpt ons ‘shiften’ naar een data-gedreven organisatie.

Heb je ook interesse om een financiële partner te worden? Contacteer ondervoorzitter@bloedserieus.be en vraag de partnermap aan.