Rode Kruis-Vlaanderen helpt helpen. Bloed inzamelen is een van onze kernopdrachten. Dagelijks proberen we mensen te overtuigen om bloed, plasma of bloedplaatjes te doneren. Hoe vroeger iemand de eerste stap zet, hoe groter de kans wordt dat we hem kunnen overtuigen te blijven doneren. En als je dan een bende jonge enthousiaste studenten vol enthousiasme ziet, dan is het evident dat je hen alle ondersteuning biedt die je kan geven. Samen met de studenten gaan we ervoor. De studenten zorgen voor de promo en de nazorg, het Rode Kruis voor de medische omkadering en afname.


Deloitte is trotst om financiële partner te zijn van Bloedserieus en te helpen het aantal jonge donoren te verhogen. Als organisatie streven ze er naar een positieve impact te hebben op de samenleving en mensen te motiveren om bloed te geven. Ook in hun kantoren organiseert Deloitte inzamelingen.

Heb je ook interesse om een financiële partner te worden? Contacteer ondervoorzitter@bloedserieus.be en vraag de partnermap aan.